ÁROKBURKOLÁS

A Concrete Canvas™ (CC) gyorsan vált világszerte a tervezők és kivitelezők által választott árokburkoló anyaggá. A CC-vel tipikusan 10-szer gyorsabban lehet kivitelezni, mint a hagyományos beton technológiákkal. Egy 3 fős csapat akár 200 m²/óra terítési teljesítményt is elérhet.

MIÉRT ÉRDEMES CC-T ALKALMAZNI ÁRKOK ÉS NYÍLT FELSZÍNI CSATORNÁK BURKOLÁSÁRA?

A CC egyszerű, gyors és könnyen alakítható teríthetősége ideális építőanyaggá teszi bármilyen keresztszelvényű, formájú nyílt szelvényű felszíni víz vagy ipari vízellátási csatornáktól, a mesterséges vízelvezető, vízszállító medreken keresztül az öntözési vagy csapadékvízelvezetési árkok burkolásához, építéséhez, akár nehezen megközelíthető helyeken is.

A CC árokburkolási technológia kiemelt előnyei:

Gyors - A CC akár 200 m²/óra teljesítménnyel teríthető; 10-szer gyorsabb, mint a hagyományos betonozási technológiák.

Biztonságos és egyszerű - A CC kézileg szállítható változatban is készül, így nehezen megközelíthető területekre is eljuttatható. Használatra készen érkezik, nincs szükség betonkeverésre, méregetésre, tömörítésre. Könnyű, egyszerű kivitelezésű monolit technológia.

Minimális karbantartás - A CC akadályozza a gyökéráthatolást, növényzet sarjadását, hatékony erózióvédelmével akadályozza hordalék keletkezését, felhalmozódását, torlaszok kialakulását, segít megtartani a keresztszelvényt és az áramlási viszonyokat. Mindezzel jelentősen csökkennek a karbantartási igények, költségek.

Kimosódás elleni védelem - A standard betonhoz képest kétszeres a CC kopásállósága, kiváló a vegyianyag és az időjárási hatásokkal szembeni ellenállása, az UV fény nem károsítja.

KIVITELEZÉSI ALAPVELVEK

ALAPOZZON HÉZAGMENTESEN

RÖGZÍTSE SZOROSAN

ELŐZZE MEG AZ ALÁMOSÓDÁST

HIDRATÁLJA TELJESEN

Tömörített, geotechnikailag stabil altalajon, durva-finomtükör felületet készítsen elő.

LETÖLTÉSEK

ÁROKBURKOLÁS KIVITELEZÉSI ÚTMUTATÓ ANGOLUL

ESETTANULMÁNYOK ANGOL NYELVEN

MAGYAR NYELVŰ SZAKMAI ANYAGOK

CC betonpaplan leírás

Termékválasztás, jellemzők

Illesztés és rögzítés

Kivitelezési útmutató - árokburkolás

Kivitelezési útmutató - rézsűvédelem

Kivitelezési útmutató - betonfelületek javítása

 

+36 21 262 0730

  • Twitter
  • LinkedIn
  • White YouTube Icon