top of page

ÁROKBURKOLÁS

A Concrete Canvas™ (CC) gyorsan vált világszerte a tervezők és kivitelezők által választott árokburkoló anyaggá. A CC-vel tipikusan 10-szer gyorsabban lehet kivitelezni, mint a hagyományos beton technológiákkal. Egy 3 fős csapat akár 200 m²/óra terítési teljesítményt is elérhet.

MIÉRT ÉRDEMES CC-T ALKALMAZNI ÁRKOK ÉS NYÍLT FELSZÍNI CSATORNÁK BURKOLÁSÁRA?

A CC egyszerű, gyors és könnyen alakítható teríthetősége ideális építőanyaggá teszi bármilyen keresztszelvényű, formájú nyílt szelvényű felszíni víz vagy ipari vízellátási csatornáktól, a mesterséges vízelvezető, vízszállító medreken keresztül az öntözési vagy csapadékvízelvezetési árkok burkolásához, építéséhez, akár nehezen megközelíthető helyeken is.

A CC árokburkolási technológia kiemelt előnyei:

Gyors - A CC akár 200 m²/óra teljesítménnyel teríthető; 10-szer gyorsabb, mint a hagyományos betonozási technológiák.

Biztonságos és egyszerű - A CC kézileg szállítható változatban is készül, így nehezen megközelíthető területekre is eljuttatható. Használatra készen érkezik, nincs szükség betonkeverésre, méregetésre, tömörítésre. Könnyű, egyszerű kivitelezésű monolit technológia.

Minimális karbantartás - A CC akadályozza a gyökéráthatolást, növényzet sarjadását, hatékony erózióvédelmével akadályozza hordalék keletkezését, felhalmozódását, torlaszok kialakulását, segít megtartani a keresztszelvényt és az áramlási viszonyokat. Mindezzel jelentősen csökkennek a karbantartási igények, költségek.

Kimosódás elleni védelem - A standard betonhoz képest kétszeres a CC kopásállósága, kiváló a vegyianyag és az időjárási hatásokkal szembeni ellenállása, az UV fény nem károsítja.

KIVITELEZÉSI ALAPVELVEK

avoid voids 1.jpg

ALAPOZZON HÉZAGMENTESEN

secure cc 1.jpg

RÖGZÍTSE SZOROSAN

prevent ingress 1.jpg

ELŐZZE MEG AZ ALÁMOSÓDÁST

hydrate fully 1.jpg

HIDRATÁLJA TELJESEN

Tömörített, geotechnikailag stabil altalajon, durva-finomtükör felületet készítsen elő.

LETÖLTÉSEK

ÁROKBURKOLÁS KIVITELEZÉSI ÚTMUTATÓ ANGOLUL

ESETTANULMÁNYOK ANGOL NYELVEN

MAGYAR NYELVŰ SZAKMAI ANYAGOK

Let's Talk
bottom of page