BETONMŰTÁRGYAK JAVÍTÁSA

A Concrete Canvas™ (CC) és a CC Hydro™ (CCH) alkalmas a környezeti hatások miatt leromlott állagú, tönkrement beton műtárgyak, szerkezetek burkolására, javítására.

MIÉRT ALKALMAZHAT CC-T ÉS CCH-T MŰTÁRGYAK JAVÍTÁSÁHOZ?

A CC és CCH kiváló lehetőség szerkezetek, műtárgyak felületi védelmére, javítására, a monolit beton medreketől kezdve a tározókon át akár hídszerekezetben, vízzáró rétegként való alkalmazásra is.

Néhány előnye a CC és CCH betonszerkezetek javításához való alkalmazásának:  

Költségmegtakarítás - Meglevő műtárgyak javítása jelentős költségmegtakarítást és működtetési hatékonyságnövelést adhat egy új műtárgy építéséhez viszonyítva.

Működési hatékonyság - A CC alkalmazása akár tízszer gyorsabb kivitelezést biztosíthat, mint egy hagyományos beton javítási technológia vagy a szerkezet cseréje, pótlása.

Tartósság - Kiemelkedően jó a CC és CCH kopásállósága, kiválóan ellenáll az időjárási hatásoknak, szilárd és erős védelmet biztosít különböző behatások, állatok kértétele ellen. A CC és CCH alkalmazása javítási munkákban nagyban megnöveli a műtárgyak üzemi idejét, csökkenti az életciklus költségeit.

Fenntarthatóság - Műtárgyak javításához tipikusan az 5mm vastag CC-t használják. Ezzel jelentéktelen a javításból eredő térfogatcsökkenés. A CC alacsony mederérdességi tényezője segít megőrizni az áramlási mutatókat, miközben az anyag alakíthatósága lehetővé teszi a vízépítési műtárgyak energiatörő vagy egyéb áramlást alakító elemeihez való könnyű alkalmazhatóságát.

KIVITELEZÉSI ALAPVELVEK

ALAPOZZON HÉZAGMENTESEN

RÖGZÍTSE SZOROSAN

ELŐZZE MEG AZ ALÁMOSÓDÁST

HIDRATÁLJA TELJESEN

Tömörített, geotechnikailag stabil altalajon, durva-finomtükör felületet készítsen elő.

LETÖLTÉSEK

ESETTANULMÁNYOK ANGOL NYELVEN

MAGYAR NYELVŰ SZAKMAI ANYAGOK

CC betonpaplan leírás

Termékválasztás, jellemzők

Illesztés és rögzítés

Kivitelezési útmutató - árokburkolás

Kivitelezési útmutató - rézsűvédelem

Kivitelezési útmutató - betonfelületek javítása

 

+36 21 262 0730

  • Twitter
  • LinkedIn
  • White YouTube Icon