top of page

BETONMŰTÁRGYAK JAVÍTÁSA

A Concrete Canvas™ (CC) és a CC Hydro™ (CCH) alkalmas a környezeti hatások miatt leromlott állagú, tönkrement beton műtárgyak, szerkezetek burkolására, javítására.

MIÉRT ALKALMAZHAT CC-T ÉS CCH-T MŰTÁRGYAK JAVÍTÁSÁHOZ?

A CC és CCH kiváló lehetőség szerkezetek, műtárgyak felületi védelmére, javítására, a monolit beton medreketől kezdve a tározókon át akár hídszerekezetben, vízzáró rétegként való alkalmazásra is.

Néhány előnye a CC és CCH betonszerkezetek javításához való alkalmazásának:  

Költségmegtakarítás - Meglevő műtárgyak javítása jelentős költségmegtakarítást és működtetési hatékonyságnövelést adhat egy új műtárgy építéséhez viszonyítva.

Működési hatékonyság - A CC alkalmazása akár tízszer gyorsabb kivitelezést biztosíthat, mint egy hagyományos beton javítási technológia vagy a szerkezet cseréje, pótlása.

Tartósság - Kiemelkedően jó a CC és CCH kopásállósága, kiválóan ellenáll az időjárási hatásoknak, szilárd és erős védelmet biztosít különböző behatások, állatok kértétele ellen. A CC és CCH alkalmazása javítási munkákban nagyban megnöveli a műtárgyak üzemi idejét, csökkenti az életciklus költségeit.

Fenntarthatóság - Műtárgyak javításához tipikusan az 5mm vastag CC-t használják. Ezzel jelentéktelen a javításból eredő térfogatcsökkenés. A CC alacsony mederérdességi tényezője segít megőrizni az áramlási mutatókat, miközben az anyag alakíthatósága lehetővé teszi a vízépítési műtárgyak energiatörő vagy egyéb áramlást alakító elemeihez való könnyű alkalmazhatóságát.

KIVITELEZÉSI ALAPVELVEK

avoid voids 1.jpg

ALAPOZZON HÉZAGMENTESEN

secure cc 1.jpg

RÖGZÍTSE SZOROSAN

prevent ingress 1.jpg

ELŐZZE MEG AZ ALÁMOSÓDÁST

hydrate fully 1.jpg

HIDRATÁLJA TELJESEN

Tömörített, geotechnikailag stabil altalajon, durva-finomtükör felületet készítsen elő.

LETÖLTÉSEK

ESETTANULMÁNYOK ANGOL NYELVEN

MAGYAR NYELVŰ SZAKMAI ANYAGOK

Let's Talk
bottom of page