TÖLTÉSBURKOLÁS

A Concrete Canvas™ (CC) alkalmazható vegyipari, honvédségi területeken, illetve az árvízvédelemben töltések és védőgátak szilárd felületi védelmet nyújtó burkolására. A CC Hydro™ (CCH)  a CC erózióvédelmi előnyein túl a magasabb vízzáró képességével kimagasló szintű technológiát biztosít szigetelő rétegek, felületek, terek építéséhez.

MIÉRT ÉRDEMES A CC-T TÖLTÉSVÉDELEMRE ALKALMAZNI?

A CC és CCH termékek hatásosan alkalmazhatók töltésburkolásra, kármentő terek szigeteléséhez számos területen, többek közt olaj és vegyipari szegmensekben.

CC-vel, vagy CCH-val épített töltések előnyei: 

Gyors - A CC akár 200 m²/óra teljesítménnyel teríthető; 10-szer gyorsabb, mint a hagyományos betonozási technológiák.

Biztonságos és egyszerű - A CC-nél nincs visszahullás, így alkalmazása érzékeny infrastruktúrák környezetében is biztonságos, autóutak, vasúti közlekedés közelében végzett munkáknál csökkennek az út és vágányzári idők.

Növényzetelnyomás - A CC és CCH hatékonyan akadályozza a gyökéráthatolást, növényzet sarjadását, csökkenti a fedő talajrétegben nővő fű és gaz nyírási költségét, megszünteti a száraz gaz okozta tüzek kockázatát.

Behatolás elleni védelem - a CC beton szerkezete megakadályozza hogy a rágcsálók károsítsák a CCH vízzáró geomembrán rétegét, illetve az ásó állatok kárt okozzanak a töltésekben.

Vegyi anyagokkal szembeni ellenállás - Mind a CC, mind a CCH kiválóan ellenáll a vegyi anyagokkal szemben, a geomembrán réteggel megerősített CCH  kiváló vízzáróképességet is biztosít vegyipari tározók szigeteléséhez.

KIVITELEZÉSI ALAPVELVEK

ALAPOZZON HÉZAGMENTESEN

RÖGZÍTSE SZOROSAN

ELŐZZE MEG AZ ALÁMOSÓDÁST

HIDRATÁLJA TELJESEN

Tömörített, geotechnikailag stabil altalajon, durva-finomtükör felületet készítsen elő.

LETÖLTÉSEK

TÖLTÉSBURKOLÁS KIVITELEZÉSI ÚTMUTATÓ ANGOLUL

ESETTANULMÁNYOK ANGOL NYELVEN

MAGYAR NYELVŰ SZAKMAI ANYAGOK

CC betonpaplan leírás

Termékválasztás, jellemzők

Illesztés és rögzítés

Kivitelezési útmutató - árokburkolás

Kivitelezési útmutató - rézsűvédelem

Kivitelezési útmutató - betonfelületek javítása

 

+36 21 262 0730

  • Twitter
  • LinkedIn
  • White YouTube Icon