top of page

TÖLTÉSBURKOLÁS

A Concrete Canvas™ (CC) alkalmazható vegyipari, honvédségi területeken, illetve az árvízvédelemben töltések és védőgátak szilárd felületi védelmet nyújtó burkolására. A CC Hydro™ (CCH)  a CC erózióvédelmi előnyein túl a magasabb vízzáró képességével kimagasló szintű technológiát biztosít szigetelő rétegek, felületek, terek építéséhez.

MIÉRT ÉRDEMES A CC-T TÖLTÉSVÉDELEMRE ALKALMAZNI?

A CC és CCH termékek hatásosan alkalmazhatók töltésburkolásra, kármentő terek szigeteléséhez számos területen, többek közt olaj és vegyipari szegmensekben.

CC-vel, vagy CCH-val épített töltések előnyei: 

Gyors - A CC akár 200 m²/óra teljesítménnyel teríthető; 10-szer gyorsabb, mint a hagyományos betonozási technológiák.

Biztonságos és egyszerű - A CC-nél nincs visszahullás, így alkalmazása érzékeny infrastruktúrák környezetében is biztonságos, autóutak, vasúti közlekedés közelében végzett munkáknál csökkennek az út és vágányzári idők.

Növényzetelnyomás - A CC és CCH hatékonyan akadályozza a gyökéráthatolást, növényzet sarjadását, csökkenti a fedő talajrétegben nővő fű és gaz nyírási költségét, megszünteti a száraz gaz okozta tüzek kockázatát.

Behatolás elleni védelem - a CC beton szerkezete megakadályozza hogy a rágcsálók károsítsák a CCH vízzáró geomembrán rétegét, illetve az ásó állatok kárt okozzanak a töltésekben.

Vegyi anyagokkal szembeni ellenállás - Mind a CC, mind a CCH kiválóan ellenáll a vegyi anyagokkal szemben, a geomembrán réteggel megerősített CCH  kiváló vízzáróképességet is biztosít vegyipari tározók szigeteléséhez.

KIVITELEZÉSI ALAPVELVEK

avoid voids 1.jpg

ALAPOZZON HÉZAGMENTESEN

secure cc 1.jpg

RÖGZÍTSE SZOROSAN

prevent ingress 1.jpg

ELŐZZE MEG AZ ALÁMOSÓDÁST

hydrate fully 1.jpg

HIDRATÁLJA TELJESEN

Tömörített, geotechnikailag stabil altalajon, durva-finomtükör felületet készítsen elő.

LETÖLTÉSEK

TÖLTÉSBURKOLÁS KIVITELEZÉSI ÚTMUTATÓ ANGOLUL

ESETTANULMÁNYOK ANGOL NYELVEN

MAGYAR NYELVŰ SZAKMAI ANYAGOK

Let's Talk
bottom of page