top of page
CC Betonpaplan
cc hose logo.png
cc betonpaplan text.png

A Concrete Canvas® GCCM (CC) flexibilis, speciális cementkeverékkel töltött 3-dimenziós geoműanyag. Terítése és vízkezelése után egy vékony, rendkívül tartós, nagy terhelhetőségű vízzáró kéregbetonná szilárdul. Lényegében feltekercselt nyers beton. Concrete on a Roll

A CC-vel munkagépek és keverőgép nélkül lehet betonozni. Csak terírtse le  és locsolja meg.

MI EZ?

A Concrete Canvas® (CC) flexibilis, speciális cementkeverékkel töltött 3-dimenziós geoműanyag. Az alsó oldalán a PVC fedőréteg teljes vízzáróságot biztosít. Aktiválni (hidratálni) lehet vízszórással, locsolással, vízbemerítéssel. Szilárdulás után, geokompozitként a szálszerkezet erősíti a betont, megakadályozva a repedezést és biztonságos felhasználhatóságot ad.

CCT1™, CCT2™, CCT3™ elnevezésekkel (korábban CC5™, CC8™, és CC13™)  háromféle vastagságban, kis és nagytekercs változatokban készül.

betonpaplan technika.jpg

CC FELHASZNÁLÓI ELŐNYÖK

installation black 1.jpg

GYORS KIVITELEZÉS

use black 1.jpg

EGYSZERŰ ALKALMAZÁS

project cost black 1.jpg

ALACSONY PROJEKTKÖLTSÉG

globe black 1.jpg

KÖRNYEZETBARÁT TECHNOLÓGIA

A CC 200m²/óra terítési sebességgel teríthető, akár 10-szer gyorsabb haladást elérve, mint a hagyományos betonozási technológiákkal.

KIEMELT JELLEMZŐK

ERŐS

A szálerősítés gátolja az anyagtörést, csillapítja a külső erők hatását.

TARTÓS

A CC kopásállósága kétszerese a Portland cementtel készült betonénak, kiválóan ellenáll a vegyi-, és időjárási hatásoknak, UV sugárzás hatására nem károsodik.

ALAKÍTHATÓ

Könnyen alakítható, követi a felszínt, jól illeszthető meglévő műtárgyak felületéhez, szerkezetekhez. A még nem szilárdult CC kézi eszközökkel vágható, formálható.

VÍZZÁRÓ

A CC alsó felüleltét záró PVC réteg kimagasló vízzáró képességet biztosít.

cc jellemzok foto 1.jpg

MÉRETEZÉS

A különböző vastagságú CC-k fizikai jellemzői és a tekercs-méretei:

NAGYTEKERCSEK

Az 1,5 - 1,6 t súlyú nagytekercsek 6 inch ( ~16 cm) átmérőjű kartonhengerre tekercselve érkeznek, így tekercstartó szerkezettel emelhetőek, és a megfelelő területen letekercselhetőek. A nagytekercs biztosítja a CC terítésének leggyorsabb módját. A CC nagytekercsek egyenként, csomagolva, 1,2 x 1,0 m -es hőkezelt fa raklapon érkeznek.

KISTEKERCSEK

A kistekercsek 3 inch-es ( ~8 cm) átmérőjű kartonhengeren érkeznek, 2-4 ember által kézzel szállítható formában. A CC kistekercsek egyenként, légzárt PE fóliába csomagolva érkeznek, 1 raklapon 13 db kistekercs.

UZSABÁNYA

RÉZSŰVÉDELEM

SZAKMAI LEÍRÁSOK

ANGOL NYELVŰ SZAKMAI ANYAGOK

Let's Talk
bottom of page