top of page
cc hydro.png
cc hydro text.png

CC Hydro™ a világon az első minden egyben megoldás: vízzáró szigetelés és szilárd felületi védelem. Széleskörűen alkalmazható töltések és védőgátak burkolására, kármentő terek, ülepítők építéséhez, tározó tartályok alatti, vagy egyéb szerkezetekben szigetelőréteg kialakítására, betonműtárgyak javítására.

CC Hydro™ szükségtelenné teszi föld vagy egyéb aggregátum fedőrétegként való alkalmazását, ezzel jelentősen csökken a kivitelzési idő, egyszerűbbé válik az organizáció.

MI AZ A CC HYDRO?

A CC Hydro™ GCCB* (CCH) termékben a cementtel töltött 3-dimenziós geoműanyag alsó felére nagy vízzáró képességű, vegyi anyagokkal szemben ellenálló geomembrán réteget visznek föl. A geomembrán a szövetszerkezeten 10 cm-rel túlnyúlik, ezzel a CCH terítésekor az illesztések nagy biztonságú hegesztését teszi lehetővé. Az illesztés két- vagy háromvarratos átlapolt hegesztésekor kialakítható vizsgáló légcsatorna pedig a kötés azonnali, helyi ellenőrzésére nyújt megoldást. A terméket elsősorban a vegyipar valamint az olaj és gázipar területén történő építőipari alkalmazásokra fejlesztették ki.

A CC Hydro a CCHT1™ és CCHT2™ (korábban CCH5™ és CCH8™)  elnevezésekkel kétféle vastagságban, nagytekercs változatokban készül.

*GCCB: Geosynthetic Cementitious Composite Barrier - cementkeverékkel töltött kompozit geoszintetikus szigetelőlemez.

cc hydro technika.jpg

CC HYDRO FELHASZNÁLÓI ELŐNYÖK

all in one solution.jpg

MINDEN EGYBEN MEGOLDÁS

no top cover.jpg

NINCS

KÜLÖN FEDŐRÉTEG

volume capacity.jpg

NINCS TÉRFOGATCSÖKKENÉS

life cycle costs.jpg

ÉLETCIKLUS KÖLTSÉG MEGTAKARÍTÁS

cc hydro mockup 1.jpg

KIEMELT JELLEMZŐK

KIMAGASALÓ VÍZZÁRÓ KÉPESSÉG

A CC Hydro-nak kiváló a vízzáró képessége. BS-EN-1377 vizsgálat szerint a hidraulikus vezetőképessége

jobb mint 1x10ˉ¹² m/s.

TARTÓSSÁG

A CC Hydro szilárd, beton felülete megvédi a geomembrán réteget az átszakadástól, átszúrástól, kopástól, időjárási hatásoktól, ásó állatoktól és az UV fény hatásától.

VEGYI ANYAGOKKAL SZEMBENI ELLENÁLLÁS

A CC Hydro kiválóan ellenáll a vegyi anyagoknak, beleértve a szénhidrogéneket, fermentátumokat, savas csurgalékokat.

VÍZZÁRÓ

A Hydro része egy jól látható hegesztési csík, melynek kettős varratú hegesztésekor egy kialakított légcsatorna a kötés azonnali, helyi nyomás-ellenőrzését teszi lehetővé.

MÉRETEZÉS

SZAKMAI LEÍRÁSOK

ESETTANULMÁNYOK ANGOL NYELVEN

Let's Talk
bottom of page